Hoppa till sidans innehåll

Förlust i derbyt

09 JAN 2019 15:47
Lindefallet effektivast i ett jämnt derby, det första av två denna vecka (Bild: Peter Axman, HelaHälsingland)
  • Skapad: 09 JAN 2019 15:47

Då var årets första match avklarad, på tisdagen spelades det första Hälsingederbyt i HockeyTvåan i PF Arena. Med gott självförtroende från båda lagen efter en stark finish innan jul pratades det innan matchen om att det skulle bli en målvakternas match, och det blev det sannerligen.

Foto: Peter Axman, HelaHalsingland Från första nedsläpp var det en jämn tillställning i hela 60 minuter men LSK´s keeper Magnus Persson storspelade igen mot oss. Han bjöd på många kvalificerade räddningar under kvällen, dessutom studsade  pucken till hemmalagets fördel vid 2-1 och 3-1 båda omöjliga att stoppa för Gustav Hellberg i  vår kasse.
Gustav Hellberg
Foto: Peter Axman, HelaHalsingland
 

Bra i S/L var Brandon Cercone, tillbaka i spel efter en skada han ådrog sig vid förra mötet mellan lagen, lite matchotränad men han kommer att bli riktigt viktig för oss resterande matcher. Thomas Astner gör sällan en dålig insats, så inte heller ikväll, lugn stark och stabil, Gustav Hellberg i mål svarade för en riktigt bra match, två av målen var helt otagbara och det 4:e i tom kasse. Framåt var formationen med Jesper Paepke, Jesper Gustavsson och Blake Luscombe bäst, de stod också för de båda målen framåt.

För att summera så syntes det att vi har vilat länge, passningarna satt inte, det slarvades på linjerna och marginalerna var i minsta laget, dock kämpade grabbarna och Erik får skruva lite tills på fredag då vi river av veckans andra Hälsingederby då Alfta kommer på besök.
 

DÅ ÄR DET FRI ENTRÈ och ENKRONASMATCH!

Du hittar all statestik här

Ett stort bildextra på HelaHälsingland från matchen hittar du här

Foto: Peter Axman, HelaHalsingland
Brandon Cercone
Foto: Peter Axman, HelaHalsingland

 

 

 

 

 

 

 

 
Skribent: Mikael Krantz
Epost: Adressen Gömd

 Y1ND3Fu  icontexto-inside-twitter


RESULTAT
     
 5

-

4
Nästa match
   

Fredag 18 Januari 19:00

J18 Division 1
   
-

 

 

 

 

Postadress:
Söderhamn-Ljusne HC - Ishockey
Smedsvägen 4
82020 Ljusne

Besöksadress:
Ljusne Ishall, Smedsvägen
82020 Ljusne

Kontakt:
Tel: 070-2229026
E-post: This is a mailto link

Se all info